Az Ön által kért oldal felnőtt látogatóknak szól, kiskorúak számára káros lehet. Amennyiben korlátozni szeretné a korhatáros tartalmak elérését, használjon szűrőprogramot

Elmúlt már 18 éves?

Férfiak cikk

férfiak cikk

2017.02.14. 14:13

Videón az ország (egyik) legnagyobb mellű expolitikusnője - Nem rejtegeti

Nemsokára plakátokon is találkozhatunk Drotár Adriennel.

Drotár Adrienn a Magyar Gazdák és Polgárok Pártjának országos alelnöke. A Hajdúszoboszlói Városi Tv  fiatal, ambíciókkal teli vállalkozóként mutatta be a hölgyet, aki "politikai babérokra tör" - írja a Szeretlekmagyarország.

Adrienn  rögtön az interjú elején meg is indokolja, miért vállalta el a Magyar Gazdák és Polgárok Pártjának országos alelnöki pozícióját: "A jövő mi vagyunk, fiatalok és az emberek, és igazából ha tehetünk érte, és van céljaink, akkor miért ne próbálnánk meg."

A párt szlogenje ismerős lehet: "Isten, haza, család". Drotár Adrienn meg is magyarázza: "Nagyon fontosnak tartjuk ezt, hogy a család támogatásait, és hogy részt vehessünk minden embernek, hisz a családból... tehát az táplálja az országot, hogyha családok vannak."

 

Drotár Adrienn jövőre indul a választásokon, azt mondja, plakátjai is lesznek. A Szeretlekmagyarország körülnézett a Facebook-oldalán és összegyűjtött egy csokorra valót a fiatal politikus beszédes fotóiból.

 

(Forrás: Szeretlekmagyarorszag; Fotó: Youtube)

2020.11.26. 10:26

Iszonyú drága Európa legcukibb e-furgonja

Egytonnás teherbírásával és csodásan retro megjelenésével egyszerre praktikus és különleges a Morris JE elektromos kisáruszállító. Kár, hogy az ára agyoncsapja.
2020.11.26. 10:25

Jennifer Lopez pucéran szerepel lemezborítóján

Ez vajon megdobja a lemezeladásokat?
2020.11.17. 13:22

Ladával menekült a rendőrök elől a részeg orosz

Amint meglátta a rendőrautót, egyből menekülőre fogta, és életveszélyes módon próbált meglógni.
2020.11.17. 13:21

201-gyel száguldott egy mercis a 61-es úton

Néhány óra alatt 59 autóssal szemben intézkedtek a Tolna megyei rendőrök gyorshajtás miatt.

Hirdetés 1

Hirdetés 2

Hirdetés 3

hirdetés 4

hirdetés 5