Az Ön által kért oldal felnőtt látogatóknak szól, kiskorúak számára káros lehet. Amennyiben korlátozni szeretné a korhatáros tartalmak elérését, használjon szűrőprogramot

Elmúlt már 18 éves?

Férfiak cikk

férfiak cikk

2016.10.07. 09:15

Pornóvideóval avatták az MTK-stadion eredményjelzőit

Emlékszel még Michelle Wildra? Csütörtökön új MTK-stadionban kísértett.

A Trollfoci blogján csütörtök délután megjelent egy videó a majdnem kész, új MTK-stadionról. A meglepetés akkor éri a nézőt, amikor az üres lelátókat pásztázó kamera az eredménykijelzőkre téved, ahol az egykori magyar pornósztár, Michelle Wild éppen bekap egy péniszt. 

Szegő Tibor, az MTK sajtófőnöke a 444.hu kérdésre nem cáfolta a hírt, magyarázatként viszont az eredményjelző szállítója adott ki a pikáns esettel kapcsolatban közleményt.  A Gépbér Színpad kft. elismete, hogy a videó nem kamu, a pornográf eset tényleg megtörtént.

Íme a közlemény: 

A napokban az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az általunk felszerelt óriás eredményjelzők rendeltetésszerű tesztüzemi próbáját tartottuk. A tesztüzemi próba során kellő körültekintés nélkül jártunk el, hibát követtünk el. ezért került a kivetítőre felnőtt tartalom. Amint ezt észleltük, azonnal lekapcsoltuk a lejátszást.

Elnézést kérünk az MTK-tól, annak sportolóitól, munkatársaitól, vezetőitől és szurkolóitól az általunk okozott minden kellemetlenségért, valamint mindenki mástól, aki a sajtóhírekből értesült a hibánk miatt bekövetkezett esetről!

 

(Forrás: 444.hu)
 

2020.11.26. 10:26

Iszonyú drága Európa legcukibb e-furgonja

Egytonnás teherbírásával és csodásan retro megjelenésével egyszerre praktikus és különleges a Morris JE elektromos kisáruszállító. Kár, hogy az ára agyoncsapja.
2020.11.26. 10:25

Jennifer Lopez pucéran szerepel lemezborítóján

Ez vajon megdobja a lemezeladásokat?
2020.11.17. 13:22

Ladával menekült a rendőrök elől a részeg orosz

Amint meglátta a rendőrautót, egyből menekülőre fogta, és életveszélyes módon próbált meglógni.
2020.11.17. 13:21

201-gyel száguldott egy mercis a 61-es úton

Néhány óra alatt 59 autóssal szemben intézkedtek a Tolna megyei rendőrök gyorshajtás miatt.

Hirdetés 1

Hirdetés 2

Hirdetés 3

hirdetés 4

hirdetés 5